jun 19 2015

Propusnice za cjelodnevno korišćenje otvorenih bazena

Propusnice za cjelodnevno korišćenje otvorenih bazena

                 grbcg                                glavni grad podgorica 0                                 OBPCB PG                                        

Predsjednik Sindikalne organizacijeo Odjeljenja bezbjednosti policije (OBPCB) Podgorica Dejan Šuković i načelnik Centra bezbjednosti (CB) Podgorica Vojislav Dragović, imajući u vidu dosadašnju dobru i veoma korektnu saradnju između CB Podgorica i Glavnog grada Podgorica, obratili su se Zahtjevom Vojislavu Markoviću, izvršnom direktoru “Sportski objekti” d.o.o. Podgorica, da za pripadnike Uprave policije CB Podgorica omogući korišćenje besplatnog termina na otvorenom gradskom bazenu u Podgorici.
Naime, kroz program opšte psiho - fizičke pripremljenosti pripadnika policije, ovaj vid aktivnosti bi u mnogome doprinio poboljšanju iste kod naših službenika, a što treba da predstavlja osnov garanta dobre bezbjedonosne situacije u društvu.
Shodno pomenutim aktivnostima, prisustvo policijskih službenika u mnogome će povećati bezbjednost na samom bazenu i gradjani koji posjećuju isti će se, na obostrano zadovoljstvo, osjećati sigurnije.

Poznato Vam je da su u „Sportskim objektima“ d.o.o. Podgorica u funkciji otvoreni bazeni za sezonu 2015. godine. Obraćamo Vam se sa Zahtjevom da u okviru Vaših nadležnosti preduzmete potrebne mjere i radnje u sprovođenju pojačanog prisustva pripadnika policije zbog potpunijeg i efikasnijeg nadzora i kontrole kretanja i ponašanja posjetilaca na ovom sadržaju. Iz razloga dobre i korektne saradnjeu predhodnom periodu dostavljamo Vam dvije propusnice za cjelodnevno korišćenje otvorenih bazena za period od 15.06. do 15.09.2015. godine koje možete uručiti pripadnicima Vaše službe koji imaju afiniteta i želja da se bave plivanjem, istakao je Izvršni direktor “Sportski objekti” d.o.o. Podgorica Vojislav Marković.