jul 07 2016

Dodjela stanova u Tivtu

Stanovi OGB Tivat 2

Sindikat Uprave policije uspješno privodi kraju još jedan projekat od vitalnog značaja za naše članove. Ovog puta se radi o stanovima za policijske službenike iz Tivta. Iako suočeni sa mnogobrojnim problemima, nerazumijevanjem i, u jednoj mjeri, opstrukcijama Sindikat Uprave policije još jednom pokazuje da je pouzdan partner svojim poslovnim saradnicima, a odgovoran zaštitnik svojim članovima.
U nedelju, 03.07.2016 god. predsjednik Sindikalne organizacije OGB Herceg Novi Igor Rmandić je članovima ove SO, a koji su angažovani u Stanici granične policije Tivat, uručio Odluke o dodjeli stanova. Radi se o dvije garsonjere, dva jednosobna i pet dvosobnih stanova.

Stanovi OGB Tivat 1U obraćanju službenicima Rmandić se zahvalio na podršci svima koji su omogućili realizaciju ovog projekta, još jednom istakao značaj i neophodnost sindikalnog organizovanja i svima poželio sreću u novim i boljim životnim uslovima.

 

Stanovi OGB Tivat 3

 

Takođe je prenio iskrene čestitke predsjednika Sindikata Uprave policije Mladena Šuškavčevića koji je, zbog ranije preuzetih a neodložnih obaveza, bio spriječen da prisustvuje ovom događaju.

 

 

 

 

 

Sindikat Uprave policije.