mar 29 2021

Erste gotovinski krediti

Erste gotovinski krediti
Poštovani članovi,
 
Prosleđujemo Vam, u cjelosti ponudu Erste banke za gotovinske kredite.
 
" Poštovani, 
 
sa zadovoljstvom Vas informišemo da je Erste banka, u cilju kvalitetne finansijske podrške klijentima u aktuelnoj situaciji, u ponudu uvrstila Erste gotovinski kredit sa hipotekom sa nizom novih povoljnosti.
U prilogu ovog maila možete pronaći sve detalje gotovinskog kredita sa hipotekom, kreiranog za zaposlene u kompaniji koju predstavljate, a kojima su u aktuelnoj situaciji potrebna dodatna sredstva po povoljnijim uslovima i na duži rok.
 
Osim kamatne stope koja je fiksna I dodatno niža, te rok otplate do 240 mjeseci, ovaj kredit karakteriše i povoljnost da banka do 30.6.2021. neće naplaćivati naknadu za obradu ovog kredita i da će umjesto klijenta snositi niz troškova: procjene nekretnine, notarskih ovjera, taksi za upis hipoteke, pribavljanja lista nepokretnosti, mjenice i upita u Kreditni registar CBCG.
 
Vjerujemo da će Vaši kolege I zaposleni u ovoj ponudi za kredit, koji mogu iskoristiti i za refinansiranje postojećih obaveza, pronaći kvalitetno rješenje za konsolidovanje porodičnih budžeta i prevazilaženje eventualnih negativnih posljedica pandemije i mjera koje su je pratile.
 
Sa zadovoljstvom ćemo Vam pružiti sve dodatne informacije i savjetodavnu podršku.
U nadi da ćemo na obostrano zadovoljstvo nastaviti I produbiti kvalitetnu saradnju, srdačno Vas pozdravljam."
 
Za više informacija o Erste gotovinskom kreditu sa hipotekom pozovite 19991, kontaktirajte svog savjet-
nika za kredite, posjetite Vama najbližu filijalu Erste banke ili posjetite našu internet stranu
www.erste-bank.me.
 
Sindikat Uprave policije.