SOLAR MARKET - solarni bojleri

 

“SOLAR MARKET” - Solarni bojleri od 150L i 200L

solarmarket3

Ovo su bojleri koji  funkcionišu na principu niskog pritiska. Unutrašnost i spoljašnost su od inox-a, gdje se voda grije direktno preko vakum staklenih cijevi i postiže stepen vrenja.

Unutrašnji dio bojlera je antimagnetni i on se koristi i u prehrambenoj industriji, što znači da ne stvara naslage kamenca.

Voda se puni u toku jednog dana 2 puta, automatski preko elektronske kontrolne table. Ukoliko ima potrebe za više punjenja, onda se dopuna može ostvariti i ručno (manuelno).

page1

page2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U slučaju slabog pritiska vode, postoji mogućnost ugradnje pumpe (po želji korisnika) i pumpa nije uračunata u cijenu.

Bojleri se proizvode u Republici Sjevernoj Makedoniji i imaju 7 godina garancije. Vakumske cijevi su neograničenog roka trajanja, dok elektronika ima 1 godinu garancije. Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da se elektronika ne može pokvariti, osim u slučaju elementarne nepogode - grmljavina (strujni udar ).

page4

page5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tokom zimskog perioda, u slučaju kada je manje sunčeve svjetlosti , cijevi akumuliraju toplotu. Ukoliko to niije dovoljno, u samo bojleru se nalazi grijač od 2 KW koji se može aktivirati i prigrijati vodu. Tom prilikom elektronika dobija komandu sa sonde, koja se nalazi u bojleru i određuje količinu vode i visinu temperatur.

Servisnu mrežu u Crnoj Gori pokriva firma “SOLAR MARKET” Podgorica.

Da bi se uvažila garancija od 7 godina, bojler mora biti montiran od strane službe servisera naveden firme, u protivnom garancija ne važi.

Za članove Sindikata Uprave policije Crne Gore data je ponuda za trgovinu na 8 mjesečnih rata, po cijeni od:

  • bojler 150L 630,00 eura sa montažom
  • bojler 200L 650,00 eura sa montažom

Za sve informacije kontakt telefon 067/240-140
ili putem fb stranice OVDJE