Na koji način će se u narednom periodu raspoređivati sredstva iz stanbenog fonda?

Sve buduće stambene i kreditne raspodjele će se realizovati isključivo javnim oglasom o čemu će članstvo biti blagovremeno informisano. Namjera nam je da se formira novi fond u koji bi se usmjeravao dio sredstava od mjesečnog priliva i povraćaja pozajmica, kako bi se stvorila mogućnost dodjele pozajmica bez čekanja i na taj način uspostavila održivost Sindikata.

Preduzeli smo aktivnosti na ubrzanju završetka naslijeđenih projekata stambene izgradnje za naše članove u Bijelom Polju i Herceg Novom, kao i na realizacija projekata u Budvi.

Pokrenute su aktivnosti za prenos vlasništva žemljišta na Žabljaku i u Pljevljima gdje planiramo početak izgradnje stambenog objekta, obezbjeđenu stambenih jedinica u Tivtu i Ulcinju, kako bi na taj način pomoći u rješavanju stambenih pitanja jednog broja zaposlenih u ovim opštinama.
U predhodnom periodu sindikatu je podnešeno veći broj zahtjeva za rješavanje stanbenih potreba putem dodjele kredita tako da će se u narednom periodu sprovesti aktivnosti na anketiranje članova u cilju sagladavanja stvarnih potreba u dijelu rješavanja stanbenih potreba.

укладка паркетной доскиmicromax x700 blueкісточки